Почетак > АКТУЕЛНО У ПРОСВЕТИ, Допуна конкурса, УПИС 2013 > БОДОВИ СА ЗАВРШНОГ ИСПИТА СЕ НЕ РАЧУНАЈУ ПРИ УПИСУ У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ!!!

БОДОВИ СА ЗАВРШНОГ ИСПИТА СЕ НЕ РАЧУНАЈУ ПРИ УПИСУ У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ!!!

НА ОСНОВУ ОДЛУКЕ РУК-а, ОД ДАНА 24. јуна 2013. године, БОДОВИ СА ЗАВРШНОГ ИСПИТА СЕ НЕЋЕ РАЧУНАТИ ПРИ УПИСУ УЧЕНИКА У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ!!!

По данашњој одлуци РУК-а, постигнућа на завршним испитима се НЕЋЕ СЕ РАЧУНАТИ приликом расподеле, тако да су на тим местима празне рубрике. За ученике за које није евидентирано да су изашли на завршни испит, уместо укупног броја бодова постоје цртице као обележје да, пошто нису завршили основну школу, немају права да конкуришу у средњу.

Даље настављамо по утврђеном распореду.

СУТРА ЋЕ У ШКОЛИ УЧЕНИЦИМА БИТИ доступни извештаји о бодовима са којима ученик улази у расподелу.

УЧЕНИЦИ ПОПУЊАВАЈУ ЛИСТУ ЖЕЉА 26. и 27. јуна од 8 до 15 часова.

ТАКОЂЕ ОБРАТИТИ ПАЖЊУ НА ТО ДА И ОВДЕ МОЖЕТЕ НАЋИ ОНО ШТО ВАС ИНТЕРЕСУЈЕ:

http://www.upis.mpn.gov.rs/home.php

.

Advertisements
  1. 25. јуна 2013. у 06:36

    реда, а на нама је даље како ћемо то извести; међутим, један знак не може се у једном тексту писати на два начина. Другим речима, кад једном одаберемо колико ће нам црта бити дугачка, онда смо одабрали и не можемо се усред текста предомислити и рећи „сад ћу мало црту да пишем овако“. Ево сличног примера: можемо написати гугутка и ƨуƨутка (и једно и друго су варијанте малог курзивног Г), али не можемо *гуƨутка — кад једном одаберемо, морамо бити доследни.

  2. 27. јуна 2013. у 02:20

    Ништа није идеално, па ни правопис, не волим да га се држим ко пијан плота! Премда је битно да се неке смернице поштују, тј. све су то само смернице, које данас важе једне, сутра друге, па сутра важи оно што није важило данас итд. Смернице су препоруке како не би настао хаос, а обавештења овог типа могу бити мало еластичнија и комотно можемо узети да неке од смерница овде не важе. То нам нико неће рећи у школи!!! Шта да радим брате кад сам инжењер, па радим како ми се учини најпрактичније. Схватите то као моју уметничку слободу, а ја Вас нећу критиковати за неколико година када они промене правопис 😉

  1. No trackbacks yet.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: