Почетак > 30 година школе, О школи, ШКОЛА > ПРОСЛАВИЛИ СМО ЈУБИЛЕЈ – 30 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА!

ПРОСЛАВИЛИ СМО ЈУБИЛЕЈ – 30 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА!

 

Ове године навршава се 30 година од постојања наше школе.

 

Школа је почела са радом новембра 1982. године и то у просторијама ОШ „Вук Караџић”, да би октобра исте године наставила рад у тек изграђеној школи која је носила назив Трећа основна школа.

Маја 1983. године стигло је одобрање да се промени назив у      ОШ „Јосип Броз –Тито” а то је трајало све до 6. Маја 1993. године када добија назив који и данас поносно носи ОШ „Бранко Радичевић”.

Flayer 1 strana JUB 30 ver3

ШКОЛСКИ ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛ – ЛЕТАК,
АУТОР МАРКЕТИНГ ТИМ ШКОЛЕ – Иван Миловановић са Маријом Думитрашковић, Маријом Васиљевић и Драганом Ђукићем

Кроз константну модернизацију наставног процеса и набавку савремених учила, свих ових година наша школа иде у корак са временом у  коме живимо а све са циљем да ученицима пружи што боље услове за рад и стицање знања.

Школа је данас опремљена бројним наставним средствима, од дигиталног кабинета до учионице са интерактивном таблом. У про-сторијама школе организован је и продужени боравак као и учионица за учење и дружење. У припреми је и отварање савремено опремљене сале за физичко васпитање и остале спортске активности.

Школа може да се похвали и богатом библиотеком од чак преко  5000 наслова.

„Бранко Радичевић” је школа у којој свако дете има своје место и потребну пажњу, школа у којој наставници раде интензивно, ангажовано и с љубављу.

У претходних 30 година много се напредовало, нове идеје се и даље рађају а ми настављамо да растемо и напредујемо.

 

У оквиру прославе јубилеја школе, у Дому културе је изведена приредба са хором, ритмичарима и рецитацијама. Посета од стране родитеља, наших суграђана и осталих заинтересованих, била је очекивано велика. Као и увек, под будним оком Еме Милошевић Анђелић, наш хор, ритмичари и рецитатори, извели су ретроспективну представу која је побрала бројне аплаузе, нарочито због деце која су перфектно извела своје солистичке тачке, играла, певала и рецитовала.

Поред хора ученица, заслуга за одлично изведене ритмичке тачке припада учитељицама које су свакодневно и вредно  увежбавале свој део програма, а за рецитације захвалност дугујемо наставнику Ратомиру Милосављевићу. За уређење сцене задужен је био наставник ликовне културе Љубиша Благојевић.

Advertisements
  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: