Почетак > АКТУЕЛНО У ПРОСВЕТИ > Злоупотреба најмлађих, од стране пропагатора идеологије хомосексуализма!

Злоупотреба најмлађих, од стране пропагатора идеологије хомосексуализма!

Ученицима на Врачару Општина дала 540 лаптопова који у себи садрже игрицу хомосексуалног садржаја

Да ли је ово случајно, или се ради се о информативној агресији и рату преко глава и душа најмлађих. На овај начин се „едукују“ млади људи да размишљају аморално и „слободоумно“, па кад се родитељи побуне, онда је све „грешка“. Међутим, информација је испунила свој енергетски циљ… до следеће „грешке“.

БЕОГРАД – Поклону се у зубе (не) гледа!

„Врачунари“ које је општина уручила деци 10. новембра у себи садрже игрицу, врсту пасијанса, под именом „Гордон хомосексуалац“. Отац једног детета које је добило овај рачунар рекао је за Курир да је био згрожен кад је видео о чему је реч.

Геј игрице

Да ли је ово случајно, ради се о информативној агресији и рату преко глава и душа најмлађих. На овај начин се „едукују“ млади људи да размишљају аморално и „слободоумно“, па кад се родитељи побуне, онда је све „грешка“. Међутим, информација је испунила свој енергетски циљ… до следеће „грешке“.

Правило у игрици је да се слажу карте док се не дође до збира 11. Оно што је скандалозно јесте правило да се жандар ставља на жандара, што у нормалном пасијансу није случај, већ се жандар ставља на даму – каже он и наставља:
– Ја само желим да добијем објашњење. Да ли на овај начин неко намерно покушава да овако образује нашу децу? – пита се огорчени отац и додаје да је његова једина жеља да се ово обрише с рачунара и да се на тај начин најмлађи заштите од оваквих садржаја.

Програмом који је назван „Врачунари на дар“ подељено је укупно 540 лаптопова и ученици су добили могућност да их користе до краја основне школе. Њихове главне функције требало би да буду развој информатичке писмености деце и помоћ у бржем и лакшем савладавању градива, али изгледа да у себи садрже и оно што не одговара тим основним циљевима.

Председник општине Врачар Бранимир Кузмановић, који је и уручивао овај поклон основцима, каже да се грешка вероватно поткрала током превода ове апликације на ћирилицу.

– Извињавамо се због грешке, али то је било из жеље да користимо оперативни систем на ћирилици, да би деци било блискије и лакше коришћење рачунара. Наравно да ћемо одмах упутити захтев да се то што пре исправи – додао је Кузмановић.

Из Министарства просвете рекли су нам да се обратимо Градском секретаријату образовања јер је цео програм организовала једна београдска општина.

Тамара Марић

Убунту: На преводима раде волонтери

Тамара Марић Урошевић Владислав, члан тима Убунту заједнице, која је била задужена за превод ових апликација, рекао је да на преводима раде волонтери, али да квалитет тих превода углавном проверава такозвани кор тим, тим професионалних преводилаца.

Тамара Марић- Овај превод заиста јесте несрећан, али није нетачан, зато је промакао надзору. Убунту заједница Србије је обавестила преводилачки тим ГНОМЕ да постоји непријатна грешка и да она у најскорије време мора бити исправљена. Али осим тога, ја бих ипак одвојио питање квалитета превода и тога ко је бирао апликације за те рачунаре и ко је одобрио да се она појави на њима – додао је Урошевић.

Директор: Обрисати програм

Тамара МарићДиректор ОШ „Светозар Марковић“ с Врачара Драги Лукић каже да су добили рачунаре, али да не зна за тај програм.

– Ја за то нисам чуо, али ако постоји, требало би га што пре обрисати с дечјих компјутера. Ко би нормалан у друштву дао деци нешто такво?! – рекао је Лукић.

********

Ништа ово није случајно, ради се о информативној агресији и рату за људске душе. Ови из општине и школе су пуки свесни извршиоци, правих планера. На овај начин се врбују млади људи да постану геј, па кад се родитељи побуне, онда је све „грешка“. Међутим, информација је испунила свој енергетски циљ, ушла је у мозак и психу младих људи да створи конфузију… до следеће „грешке“.

А затшто никад ови из општине и школе не направе случајно једну другу „грешку“, односно не грешку, већ праву ствар. Зашто нису убацили у компјутер игрицу која говори да је хомосексуалност болест, оно што је егзактно тачно, и што се учи у основним и средњим школама:

Хомосексуалност је болест – што се и учи у основној и средњој школи

Нема шансе, јер све институције, па и образовање воде људи без икаквог морала и савести, они су су само пуки извршиоци планера иза сцене, за шаку долара…!

И сада се овде јасно види колико нашу државу воде сумњиви људи, у основним и средњим школама исправно уче младе људе да је хомосексуалност болест, међутим ако би неко од њих кренуо да студира медицину, сусрео би се са чињеницом да у том случају, на студијама, хомосексуалност се не третира као болест?!

Ако би се овакве „грешке“ кажњавале, када би рецимо председник општине и директор школе сносили законске санкције због ове „грешке“, смена са функције, морална осуда и 15 дана затвора, то би био знак да ову државу воде одговорни људи, али и они сами знају да неће бити санкционисани, јер су само део заштићеног система за обробљавање људи.

Напомена:  чланак је преузет са блога:

http://dzonson.wordpress.com/2011/11/17/skandal-u-osnovnim-skolama-uvalili-deci-gej-racunare/

Advertisements
  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: